My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Oakley Radar EV Pitch Polarized Iridium Solbriller Svart/Grå,oakley radar,utsalgspriser

NOK1,502.45  NOK450.74Du får 70% avslag
  • Modell: Oakley 00538
  • 5178 stk. på lager
  • Oakley Radarlock Solbriller Rød/Svart kvalitet design,oakley retro,serien
  • Oakley Half Jacket 2.0 XL Solbriller Svart nye produkter,oakley valve,utmerket verdi hot salg
  • Oakley Turbine Rotor Solbriller Grønn/Svart Norge billig salg,oakley enduro,profesjonell nettbutikk
  • Oakley Radarlock Path Prizm Solbriller Hvit/Grå,wind jacket oakley,Norge Factory Outlet
  • Oakley Evzero Path Prizm Polarized Solbriller Svart,natasha oakley nude,sandaler tilbud
Oakley Radar EV Pitch Polarized Iridium Solbriller Svart/Grå,oakley radar,utsalgspriser_checkout
oakley eyeshade Oakley Solbriller Solbriller , Oakley Radar EV Pitch Polarized Iridium Solbriller Svart/Grå,oakley radar,utsalgspriser oakley custom,kjøp på nett toll

Vår opprinnelige Radar briller kombinert alt vi har lært fra tiår med forskning med verdens beste idrettsutøvere, og med høyere linsen Radar EV og dens utvidet utvalg av visningen i øvre perifer regionen, har arv av ytelse en ny milepæl. Tilgjengelig med bane eller Pitch glassformer, den lette rammen stress motstandsdyktig O Matter opprettholder en komfortabel Three Point Fit med sikkert grep av Unobtainium komponenter mens kanalisering luft for å holde deg kjølig, og med High Definition Optics, vil du ha visuell klarhet og motstandsdyktighet som møter de kompromissløse standarder for ANSI Z87.1. Matche dette utskiftbart glassdesign med HDPolariserte glass å kutte blindgjenskinn, og dra nytte av Oakley Prizm teknologi i linser som tune farge nettopp for optimalisert syn i din valgte idrett eller miljø.


Spesifikasjoner:

Bruk Color Matte Black
Lens Color Black Iridium
Fit Standard


Teknologi:

O Matter:
En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagfasthet samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

Unobtainium:
En myk hydrofil syntetisk, det øker heft når det er vått grep bedre når du svetter. Dette gjør det ideelt for earsocks og neseputer i ytelse eyewear.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Iridium:
Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er dette førsteklasses coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.

Hvis du er interessert i Oakley Radar EV Pitch Polarized Iridium Polarized, oppdag også andre utendørs produkter relatert til Oakley i Solbriller avdelingen og Solbriller katalog. I tillegg når du kjøper hos Oakley bemerkelsesverdig Norge, din nett utendørs butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Linsetype: Standard ,Polarisert Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalt bruk: Sport Farge: Svart ,Grå
Oakley - Solbriller - Solbriller,Linsetype: standard,Linsetype: polarisert,Linsekategori: 3 (8% til 18%),Anbefalt bruk: sport,Farge: svart,Farge: grå

Copyright © 2018 www.bobsztorc.com. Powered by bobsztorc.com