My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Oakley Radarlock Path Prizm Solbriller Hvit/Grå,wind jacket oakley,Norge Factory Outlet

NOK1,670.27  NOK501.08Du får 70% avslag
  • Modell: Oakley 00541
  • 6095 stk. på lager
  • Oakley Two Face Covert Collection Polarized Solbriller Svart,oakley tilbud,hvor kan Produktsortiment
  • Oakley Turbine Polarized Solbriller Grå fabrikkutsalg salg,oakley sliver,pålitelig leverandør
  • Oakley Flak Jacket XLJ Solbriller Svart ny stil,oakley briller,nye butikker
  • Oakley Flak 2.0 XL Solbriller Svart/Rosa enestående,oakley canopy lens,i norge
  • Oakley Evzero Range Polarized Solbriller Blå/Svart,oakley madman,forkant
Oakley Radarlock Path Prizm Solbriller Hvit/Grå,wind jacket oakley,Norge Factory Outlet_checkout
natasha oakley nude Oakley Solbriller Solbriller , Oakley Radarlock Path Prizm Solbriller Hvit/Grå,wind jacket oakley,Norge Factory Outlet oakley garage rock,unik Norge

Den ultimate sport ytelse produkt, lar denne revolusjonerende eyewear idrettsutøvere dra full nytte av Oakley brede spekter av ytelses objektiver, takket være en genial oppfinnelse kalt Switchlock Technology som gjør glassbyttet raskt og problemfritt. Switch lar deg tilpasse din visjon for ethvert miljø og holde tritt med skiftende lys, og alle glassene er optimalisert med uovertruffen klarhet og motstandsdyktighet for High Definition Optics (HDO). Konstruert for å møte de kompromissløse krav verdensklasse idrettsutøvere, endrer RadarLock spillet med en ny definisjon av ytelse.


Spesifikasjoner:

Lens Shape Sti
Frame Color Pusset Sort
Lens Color Black Iridium
Fit Standard


Teknologi:

Plutonite Lens:
En av de mest optisk rene materialer som brukes i briller i dag, maksimerer det klarhet og motstandsdyktighet mens filtrere ut 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Ikke et belegg, er den UV-beskyttelse fra linsematerialet.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Impact Protection:
Støttet av tiår med innovasjon, Oakley ytelse eyewear tilbyr kompromissløs beskyttelse mot høy hastighet og høy masse innvirkning. Beskyttelsen er en fordel for førsteklasses materialer og unike arkitekturer av Oakley glass / rammekombinasjoner.

UV beskyttelse:
Øyeskade tilskrives ultrafiolett lys inkluderer grå stær, pterygium og makuladegenerasjon. Vår Plutonite glassmateriale filtrerer bort 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Beskyttelsen er fra linsen materialet selv.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

O Matter:
En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagfasthet samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.

Lens Shape: Sti
The Path linseformen forblir av kinnene med karakteristiske kanten kurvatur.

Utskiftbare objektiver:
Denne stilen lar deg endre linser i sekunder for å optimalisere synet i noen idrett miljø. Second objektivet inkludert.

Iridium:
Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er dette førsteklasses coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.

Switch:
For å gjøre prosessen med glassbyttet raskt, enkelt og problemfritt, bruker denne teknologien en enkel switch mekanisme for å frigjøre montert objektivet så en ny en kan låses i umiddelbart. Den lar idrettsutøvere tilpasse sin visjon og holde tritt med skiftende lys.

Ikke vent lenger og kjøp Oakley Radarlock Path Prizm med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til Oakley forhandler Norge kan du finne andre Solbriller produkter i kategorien Solbriller som kan supplere din bestilling. Kjøp Oakley Radarlock Path Prizm og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Solbriller tilbud og velg de beste tilbudene.

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Linsetype: Utskiftbare ,Standard Linsekategori: 1 (44% til 80%) ,2 (19% til 43%) Anbefalt bruk: Sport Farge: Hvit ,Grå
Oakley - Solbriller - Solbriller,Linsetype: utskiftbare,Linsetype: standard,Linsekategori: 1 (44% til 80%),Linsekategori: 2 (19% til 43%),Anbefalt bruk: sport,Farge: hvit,Farge: grå

Copyright © 2018 www.bobsztorc.com. Powered by bobsztorc.com