My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Oakley Radarlock Path Prizm Trail Polished & Clear Vented Solbriller Svart,oakley sliver,fornuftig pris

NOK1,669.62  NOK500.89Du får 70% avslag
  • Modell: Oakley 00542
  • 5485 stk. på lager
  • Oakley Radarlock Path Prizm Solbriller Hvit/Grå,wind jacket oakley,Norge Factory Outlet
  • Oakley Fives Squared Solbriller Brun forhandler,oakley sunglasses,outlet åpningstider
  • Oakley Jupiter Squared Solbriller Svart outlet,oakley evzero,stort utvalg
  • Oakley Quarter Jacket Solbriller Blå fremste motedesigner,polarized oakley,spesialtilbud
  • Oakley Radar EV Path Sky Solbriller Blå/Sølv,polarized oakley,førsteklasses utvalg
Oakley Radarlock Path Prizm Trail Polished & Clear Vented Solbriller Svart,oakley sliver,fornuftig pris_checkout
oakley jakke Oakley Solbriller Solbriller , Oakley Radarlock Path Prizm Trail Polished & Clear Vented Solbriller Svart,oakley sliver,fornuftig pris oakley eyeshades,nye varer Promotion

Den ultimate sport ytelse produkt, lar denne revolusjonerende eyewear idrettsutøvere dra full nytte av Oakley brede spekter av ytelses objektiver, takket være en genial oppfinnelse kalt Switchlock Technology som gjør glassbyttet raskt og problemfritt. Switch lar deg tilpasse din visjon for ethvert miljø og holde tritt med skiftende lys, og alle glassene er optimalisert med uovertruffen klarhet og motstandsdyktighet for High Definition Optics (HDO). Konstruert for å møte de kompromissløse krav verdensklasse idrettsutøvere, endrer RadarLock spillet med en ny definisjon av ytelse.


Spesifikasjoner:

Lens Shape Sti
Frame Color Pusset Sort
Lens Color Black Iridium
Fit Standard


Teknologi:

Plutonite Lens:
En av de mest optisk rene materialer som brukes i briller i dag, maksimerer det klarhet og motstandsdyktighet mens filtrere ut 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Ikke et belegg, er den UV-beskyttelse fra linsematerialet.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Impact Protection:
Støttet av tiår med innovasjon, Oakley ytelse eyewear tilbyr kompromissløs beskyttelse mot høy hastighet og høy masse innvirkning. Beskyttelsen er en fordel for førsteklasses materialer og unike arkitekturer av Oakley glass / rammekombinasjoner.

UV beskyttelse:
Øyeskade tilskrives ultrafiolett lys inkluderer grå stær, pterygium og makuladegenerasjon. Vår Plutonite glassmateriale filtrerer bort 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Beskyttelsen er fra linsen materialet selv.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

O Matter:
En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagfasthet samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.

Lens Shape: Sti
The Path linseformen forblir av kinnene med karakteristiske kanten kurvatur.

Utskiftbare objektiver:
Denne stilen lar deg endre linser i sekunder for å optimalisere synet i noen idrett miljø. Second objektivet inkludert.

Iridium:
Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er dette førsteklasses coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.

Switch:
For å gjøre prosessen med glassbyttet raskt, enkelt og problemfritt, bruker denne teknologien en enkel switch mekanisme for å frigjøre montert objektivet så en ny en kan låses i umiddelbart. Den lar idrettsutøvere tilpasse sin visjon og holde tritt med skiftende lys.

Oppdag alle Solbriller produkter som du kan finne hos Oakley avansert Norge som Oakley Radarlock Path Prizm Trail Polished Trail & Clear Vented. Kjøp nå Oakley Radarlock Path Prizm Trail Polished Trail & Clear Vented og spar mye penger på Solbriller produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Oakley vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Oakley Radarlock Path Prizm Trail Polished Trail & Clear Vented og andre sporter i vår utendørs butikk Takket være Oakley avansert Norge kan du nå se et enormt utvalg av Solbriller artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Linsetype: Utskiftbare ,Standard ,Polarisert Linsekategori: 0 (80% til 100%) ,2 (19% til 43%) Anbefalt bruk: Sport Farge: Svart
Oakley - Solbriller - Solbriller,Linsetype: utskiftbare,Linsetype: standard,Linsetype: polarisert,Linsekategori: 0 (80% til 100%),Linsekategori: 2 (19% til 43%),Anbefalt bruk: sport,Farge: svart

Copyright © 2018 www.bobsztorc.com. Powered by bobsztorc.com