My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Oakley Tinfoil Carbon Covert Collection Polarized Uformelle solbriller Brun,oakley briller,Norge

NOK1,974.60  NOK592.38Du får 70% avslag
  • Modell: Oakley 00793
  • 7790 stk. på lager
  • Oakley Sliver R Prizm Polarized Uformelle solbriller Svart,oakley jawbreaker,fremste motedesigner
  • Oakley Stringer Uformelle solbriller Brun forskjellige farger,natasha oakley nude,officia hjemmeside
  • Oakley Crossrange XL Uformelle solbriller Hvit,oakley jade iridium,hot spot
  • Oakley Madman Polarized Uformelle solbriller Hvit/Svart,devin brugman and natasha oakley,nye produkter
  • Oakley Valve Prizm Polarized Uformelle solbriller Blå/Svart,oakley flight deck xm,utsalgspriser
Oakley Tinfoil Carbon Covert Collection Polarized Uformelle solbriller Brun,oakley briller,Norge_checkout
frogskins oakley Oakley Solbriller Uformelle solbriller , Oakley Tinfoil Carbon Covert Collection Polarized Uformelle solbriller Brun,oakley briller,Norge oakley goggles,ikoniske

Bygget med glans av integrerte cam handling fat hengsler er Tinfoil hva som skjer når vår industriell design DNA bryter seg rundt rustfritt stål og fornyer ideen om wire rammer.


Spesifikasjoner:

Lens Shape Standard
Frame Color Lead
Lens Color Black Iridium
Fit Standard


Teknologi:

Plutonite Lens:
En av de mest optisk rene materialer som brukes i briller i dag, maksimerer det klarhet og motstandsdyktighet mens filtrere ut 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Ikke et belegg, er den UV-beskyttelse fra linsematerialet.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Impact Protection:
Støttet av tiår med innovasjon, Oakley ytelse eyewear tilbyr kompromissløs beskyttelse mot høy hastighet og høy masse innvirkning. Beskyttelsen er en fordel for førsteklasses materialer og unike arkitekturer av Oakley glass / rammekombinasjoner.

UV beskyttelse:
Øyeskade tilskrives ultrafiolett lys inkluderer grå stær, pterygium og makuladegenerasjon. Vår Plutonite glassmateriale filtrerer bort 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Beskyttelsen er fra linsen materialet selv.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

C 5:
Fem metallforbindelser er overopphetet og smeltet inn i denne slitesterke, men lett legering som fungerer som chassis av Oakley Wire rammer og som komponenter i andre stilarter.

Unobtainium Ear Sokker:
Unobtainium earsocks gi økt komfort og ytelse. øker grep med svette.

Iridium:
Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er dette førsteklasses coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.

Oakley Tinfoil Carbon Covert Collection Polarized er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Oakley Tinfoil Carbon Covert Collection Polarized fra din nett utendørs butikk Oakley juledag Norge, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos Oakley juledag Norge kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av utendørs utstyr fra merket Oakley.

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Linsetype: Polarisert Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalt bruk: Urban Farge: Brun
Oakley - Solbriller - Uformelle solbriller,Linsetype: polarisert,Linsekategori: 3 (8% til 18%),Anbefalt bruk: urban,Farge: brun

Copyright © 2018 www.bobsztorc.com. Powered by bobsztorc.com